LeftRight

Pravna obvestila in splošni pogoji

Vsebine na spletnem portalu www.frizura.si (v nadaljevanju, portal) so v lasti lastnika domene www.frizura.si. V skladu z zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP) so vse vsebine, na spletnem portalu pod domeno www.frizura.si, avtorsko zaščitene. Prepovedano je kakršno koli podvajanje, kopiranje ali objavljanje vsebin, brez privolitve avtorja oziroma imetnika vseh pravic, kot jih navaja zakon ZASP. Avtorska pravica je neodvisna in skladna z lastninsko pravico ali drugimi pravicami na stvari, na kateri je avtorsko delo vsebovano, če ni z zakonom drugače določeno.

Vsebine na spletnem portalu so zgolj informativne narave, avtorji vsebin ne prevzemajo odgovornsti uporabe vsebin.

 

Pravilnik o piškotkih in izjava o varovanju osebnih podatkov

Spletna stran www.frizura.si uporablja piškotke za zagotavljanje boljših storitev. S piškotki, štejemo število obiskovalcev spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev, ki analizirajo vedenje uporabnikov na spletnih straneh in dostavijo ciljne oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete v Uradnem listu Republike Slovenije št. 109/2012: Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljših storitev. Z brskanjem na portalu se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V nasprotnem primeru, lahko onemogočite shranjevanje piškotkov z nastavitvami v vašem brskalniku.

Si prega di attivare i Javascript! / Please turn on Javascript!

Javaskripta ko calu karem! / Bitte schalten Sie Javascript!

S'il vous plaît activer Javascript! / Por favor, active Javascript!

Qing dakai JavaScript! / Qing dakai JavaScript!

Пожалуйста включите JavaScript! / Silakan aktifkan Javascript!