AirJordan čevlji so predstavljali večino moje kolekcije

Zelo dolgo časa, sem bil, skozi moja srednješolska leta in pa skozi študijska leta, velik navdušenec raznih čevljev. Tako pa sem imel vedno zelo rad, ko sem se odpravil v trgovino, ali pa na spletno trgovino, da si bi kupil kakšne nove čevlje. Tako pa se mi je skozi ta leta, doma nabrala zelo lepa kolekcija čevljev, kjer pa je prevladovala znamka Nike, saj mi je bila ta znamka od vseh, še najbolj všeč.

Tako pa sem opazil, da se v moji kolekciji pojavi ogromno AirJordan čevljev, kar pa me je nekoliko presenetilo, saj se nikoli nisem zavedal, da sem dajal toliko poudarka na ravno AirJordan čevlje.

AirJordan čevlji so predstavljali večino moje kolekcije

No izkazalo pa se je, da sem ga očitno res dajal, vendar me to spet ni toliko presenetilo, saj so mi bili AirJordan čevlji res zelo všeč. To pa zaradi njihovega specifičnega izgleda, saj so bili čevlji AirJordan, predvsem high, kar pa pomeni, da je čevelj segal vse do, oziroma čez gleženj. Tako pa so se zaradi tega, AirJordan nekoliko razlikovali, od ostalih čevljev, ki sem jih imel v kolekciji, saj so bili ostali predvsem bolj nizki, ter so mi bili zato AirJordan čevlji še toliko bolj unikatni.

Tako pa sem imel toliko čevljev, da sem lahko praktično z vsako obleko, oziroma oblačili in stilom, lahko kombiniral kakšne druge čevlje. To pa je poskrbelo, da sem vedno lahko bil oblečen v nekakšnemu stilu, kar pa mi je bilo skozi srednješolska in študijska leta zelo pomembno, ter sem si tudi posledično zaradi tega kupil toliko čevljev.

Danes pa tega sploh ne obžalujem, saj mi od takrat noga ni zrasla, kar pa pomeni, da lahko večino čevljev nosim še danes, kjer pa so vsi zelo lepo ohranjeni, saj sem nanje res pazil, saj vsi modeli, ki sem jih imel, vključno z določenimi AirJordan čevlji, niso bili najbolj poceni.