Družinsko darilo in televizorji

Prišel je čas, ko bo naš oče praznoval 50 let. In prišel je čas, ko smo se morali pogovoriti, kaj bi mu kupili za darilo. Kar nekaj idej je padlo, na koncu pa so prišli v poštev televizorji. Vedeli smo, da ima naš oče zelo majhen ekran in da bi si želel imeti večjega. Nikoli si ni vzel časa, da bi šel sam v trgovino, ker se je zavedal, da je tehnologija tako napredovala, da ne bi znal izbrati med vsemi televizorji

Tako je odločitev padla, oče je dobil za svoj 50 rojstni dan nov televizor. Tega res ni mogel pričakovati. Ko se je bližal njegov rojstni dan, smo prav videli, kako si želi vedeti, kaj mu bomo kupili. Mi pa smo bili prebrisani in smo mu namigovali na vse drugo, samo na televizor ne. Tako takšnega darila ni pričakoval. 

Družinsko darilo in televizorji

Praznovanje je potekalo v restavraciji. Darila mu nismo izročili prej. Tako smo naredili cel program in mu za šalo kupili nahrbtnik, ter mu zaželeli, da bi začel hoditi v hribe. On je bil prepričan, da je to to. Tako se nam je zahvalil in ni videl, da za njim pripeljejo televizor. Ko so že vsi ostali to videli in se začeli smejati, se je le obrnil in zagledal svoje pravo darilo. Bil je šokiran. To je bilo darilo, ki ga resnično ni pričakoval. Tekle so tudi solze. Mi pa smo bili srečni, da je bil darila vesel. Seveda so televizorji dragi in mogoče zaradi tega ni pričakoval, da bi kaj takšnega kupili. No, pa smo ga šokirali. 

Ja, televizorji niso poceni, a če se pri darilu združi več ljudi, potem je to izvedljivo. Vseh skupaj je bilo pri nas 10. Tako kot posamezniki nismo veliko plačali za darilo. In tako so lahko tudi televizorji prekrasno darilo za rojstni dan.