Prekrasni Illy kavni aparati

Vedno sem si pripravljala turško kavo, ki sem jo bila navajena piti že od doma, ko pa sem enkrat videla kavne aparate Illy sem bila fascinirana nad njimi. Meni so bili tako všeč,  vse na njih mi je bilo lepo:

  • Dizajn,
  • oblika,
  • ročke,
  • barve,
  • velikost.

Resnično sem si želela čim prej v katero od njihovih trgovin, da bi si jih ogledala v živo, že takrat pa sem vedela, da ne bom odšla domov praznih rok, ker bom sigurno Illy kavni aparat kupila. En dan sem si tak ovzela čas in šla v trgovino, kjer se nisem mogla nagledati tej lepoti, prodajalci so bili neizmerno prijazni, čisto vse ti razložijo in seveda tudi ponudijo tvojo najljubšo kavo. Sprva nisem hotela dajati vtisa, da bom kaj kupila, ker sem se vseeno še malo štopala, ker pa kavni aparati Illy niso tako poceni. 

Sem človek, ki mi kava zjutraj pomeni ogromno, ker mi polepša dan, z njo začnem dan in če zjutraj ne spijem dobre kave, potem se čez celotni dan ne počutim dobro. Ko sem jaz v trgovini razmišljala, da imam ta kavni aparat Illy doma in da si zjutraj pripravljam iz njega mojo najljubšo kavo sem popustila. 

Že sem začela spraševati za ceno in na koncu kupila Illy kavni aparat. Komaj sem čakala, da ga doma postavim na kuhinjsko polico in si pripravim prvo kavo. Ne boste verjeli, kako lepo je izgledal ta kavni aparat v moji kuhinji, polepšal mi je kuhinjo in polepšal mi je jutra. Komaj čakam, da si zjutraj pripravim mojo kavico in se dobesedno dotaknem mojega Illy kavnega aparata. 

Ko si človek tako neizmerno nekaj želi, ali mu nekaj ostane za več časa v mislih, potem je prav da si to privoščite, kajti to so ti trenutki, ki so pomembni za vas, kajti dajo ti veselje, srečo, občutek sproščenosti, meni pogled na kavni aparat Illy v moji kuhinji še danes polepša dan, pa ga imam že skoraj eno leto.