Danes imate resnično veliko izbiro šolske torbe

Vaš otrok raste in kmalu zakoraka v prvi razred in kupovanje šolske torbe je misija, kjer otroci najbolj uživajo. Danes smo si naredili tako, da ko otrok zakoraka v prvi razred je to njegovo darilo in skoraj vsak starš dovoli svojemu otroku, da bo z izbiro šolske torbe priden v šoli.

Ja, skoraj vsak starš pozna ta stavek in tako naš otrok vstopi v šolo ves srečen in zadovoljen. Danes je poplava izbire, kar se tiče šolske torbe in otrok si resnično lahko da duška in si izbere svojo torbo, ali je to torba, kjer je na njej narisan njegov junak, ali je to klasična torba, ali pa šolske torbe na kolesih.

Moram priznati, da mi je bilo nakupovanje šolske torbe pravi užitek, saj sem preživela čas z svojim otrokom, skupaj sva izbirala torbo in preživela nepozabni dan. Drugače je, ko torbo izbiraš prvošolčku, ko pa greš z najstnikom v trgovino, ko ne želijo preveč druženja z vami in potem skupaj izbirate šolske torbe. Meni osebno je to lep čas, ki ga preživim z otrokom, res pa je, da se moj otrok ne pritožuje in je en velik dobrovolček.

Edino kar sem želela od njega je bilo to, da si je mogel doma pogledati katere šolske torbe so mu všeč, kot stil, da sva potem vedela, kam morava iti, kateri nakupovalni center ima te šolske torbe, da se ne bi zgubljala celi dan. Tako sva že vedela, kje bova torbo dobila in dan se je začel sproščeno. Če pa niti ne veste, kateri stil šolske torbe, bi vaš otrok imel, potem, se lahko dan začne že z živčnostjo, ker enostavno ne veste kje začeti. 

Lepo je, če imamo možnost otroku ugoditi in mu tako pričarati nasmeh zaradi šolske torbe, saj je vsak starš vesel, da je njegov otrok priden v šoli in hodi v šolo z veseljem.