Danes zaščitne rokavice ščitijo moje sveže nalakirane nohte

Kes sem zelo talentirana oseba in si včasih nalakiram nohte, tik preden grem pospravljati stanovanje, sem lahko zelo hvaležna, da obstajajo zaščitne rokavice, ki me pred tem rešijo, in ohranijo moj lak na nohtih. Tako sem danes tako kot že mnogokrat čistila kopalnico, kuhinjo in vse površine, tako, da sem imela na rokah zaščitne rokavice, ki so varovale moje nohte. V takih primerih precej resno pomislim na to, da bi bilo morda dobro, da si dam na nohte permanentni lak, ampak se mi vseeno zdi, da mi tudi to ne bi zdržalo več kot dva tedna, ker delam toliko stvari, ki uničujejo površine mojih nohtov. 

Kaj vse delamo za lepoto, si mislim včasih. Doma so se mi vsi smejali, ker niso vedeli kaj točno se grem s tem rokavicam. Ampak tako je in če želim biti nekako urejena, potem moram delati tudi kakšne čudne stvari, da lahko vse to zdrži pri meni. 

Danes zaščitne rokavice ščitijo moje sveže nalakirane nohte

Ko sem očistila celo stanovanje, sem si kočno lahko snela zaščitne rokavice, in ugotovila, da je lak na mojih nohtih še vedno cel in ni nikjer poškodovan. Še dobro, da je tako, saj mi je med drugim zmanjkalo acetona, in če bi bilo, kaj narobe bi zelo težko to popravila. Lahko bi le nanesla lak na nohte, brez da bi si poškodovanega odstranila. To pa še nikoli ni dobro izpadlo. Ampak ker so ščitne rokavice, zelo dobro zaščitile nohte je ta skrb popolnoma odveč.

Nohti so bili rešeni jaz sem bila pa pripravljena na to, da se uredim in grem zvečer ven. Le kaj je lahko boljše kot to, da sem vse naredila ob pravem časi, imam sedaj še štiri ure, zase, da se spočijem in uredim in potem grem tja, kamor si želim. Predvsem pa brez tega, da bi morala imeti še kakršen koli opravek, ki bi na meni zahteval zaščitne rokavice, za zaščito ali karkoli že.