Ko smo prenavljali hišo smo poskrbeli še za senčila

Nekaj časa nazaj smo se z družino odločili, da se bomo lotili enega projekta, katerega smo sedaj že kar nekaj časa nameravali opraviti. To pa je bila prenova naše hiše, oziroma nekolikšna modernizacija. To pa zato, ker je bilo kar nekaj delov naše hiše že zelo starih, ter smo želeli te obnoviti, ter s tem tudi poskrbeti za to, da bi dosegli nekoliko bolj modern izgled hiše.

No tako pa smo se dela najprej lotili na zunanjosti hiše, kjer je bilo potrebno prenoviti našo fasado, ter tudi strešno kritino, saj sta bila ta dva dela naše hiše še najbolj stara. Nato pa smo se lahko posvetili še notranjosti. Ko pa smo s tem zaključili pa še vedno nismo bili čisto zadovoljni z končnim produktom. To pa zaradi starih rulet, ki smo jih imeli na oknih, katere pa res niso pripomogle k izgledu, ki smo ga želeli doseči.

Zato pa smo se tukaj odločili za senčila. Ta pa bi imela veliko bolj modern izgled in pa bi bila tudi veliko bolj praktična, tako da smo se kar odločili, da bomo opravili ta nakup. 

No senčila pa so bila potem res zelo enostavna za vzpostavitev, tako da smo se v bistvu bolj trudili s tem, da smo odstranili naše stare rulete. Ko pa nam je to le uspelo pa smo bili res zelo zadovoljni z izgledom, ki smo ga dosegli. To pa zato, ker so senčila dala res tisti modern izgled naše hiše, ki smo ga želeli doseči. Poleg tega pa so bila senčila tudi veliko bolj praktična, saj jih je bilo mogoče obračati, s čimer pa smo lahko zelo dobro nadzorovali, koliko svetlobe smo spustili skozi naša okna, kar pa je bilo še posebej priročno med poletjem. 

Ko smo prenavljali hišo smo poskrbeli še za senčila