Lateks ležišča super rešitev za naš dom

Pri nas doma je minilo že kar vrsto let od kar smo zamenjali lateks ležišča in ko smo nedolgo nazaj posedali vsi skupaj po družinskem kosilu je sin omenil, da je njegova postelja že malo spominja na visečo mrežo. Vsi smo se smejali, jaz sem si predstavljala, da je kaj narobe z letveno podlogo in je morebiti postelja polomljena. Nakar nas je vse prepričal, da smo odšli z njim gor v sobo na preverjanje njegovega lateks ležišča, ki je dejansko res dajalo vtis da je bolj viseča mreža kot prava postelja. Torej vse je bilo v najlepšem redu z njegovo posteljo, samo nujno bo res potrebna zamenjava lateks ležišča in to čim prej.   

Hitro se je ideji pridružila še njegova sestra in tako smo družinsko testiranje sinove postelje nadaljevali na njena lateks ležišča in se zelo nasmejali, ko smo se en za družim ulegli na posteljo. Tudi njena ni bila ravno v najboljšem stanju, vendar ne tako porazna kot sinova. Ja kaj pa ležišče vajinih staršev, se je zasmejal moj mož, ali ne bomo preizkusili še teh. Vsi štirje smo se v smehu vrgli na veliko zakonsko posteljo in skupno ugotovili, da so dana lateks ležišča še čisto v sprejemljivem stanju.

Lateks ležišča super rešitev za naš dom

Tako smo skupno sprejeli odločitev, da kupimo samo dve enojni ležišči. Na mojo veliko srečo, ker nisem strastna nakupovalka, je dandanes mogoče vse stvari naročiti preko interneta. In sploh je to praktično ob nakupu lateks ležišča, saj pomeni da ti ga poštar dostavi do doma in ga ni potrebno basati v avto ali iskati prikolico in prenašati na okrog. Nekaj dni je minilo in še vedno sem utegnila preveriti ponudbe, otroka pa sta bila že kar nestrpna. Končno sem odprla splet in ugotovila, da je ponudna za lateks ležišča zelo pestra, poklicala sem otroka in skupaj smo izbrali najbolj primernega za njiju, ki je bil dostavljen v roku nekaj dni.