Restavracija je lahko zelo lepa sprostitev za vsako družino

Restavracija je lahko zelo lepa sprostitev za vsako družino

Iz svojih otroških dni se seveda najbolj spomnim tiste vikende, ko smo z vso družino hodili v restavracije na kosila. Kot otrok smo namreč res čisto vsaki vikend preživeli skupaj in šli nekam ven jest. To je bilo za nas seveda zelo pomembno, saj sta mama in oče po cele tedne konstantno delala in so bili le vikendi tisti, ko smo veliko časa lahko preživeli skupaj kot družina. Mama in oče sta se seveda čisto vsaki vikend potrudila, da smo imeli zelo lep vikend in da smo vsaj nekam šli in kaj počeli. Ravno, zato se mi te momenti vedno ostali v sporu. Ne glede na to, kam smo šli za vikend, smo se seveda tudi vedno ustavili nekje na kosilu. Restavracija je bila seveda del naših vikendov, čisto celo moje otroštvo.

Čisto vsaki vikend je bila na seznamu druga restavracija. Vedno smo se najedli in imeli smo se seveda super, saj je doma mama ni rabila pospravljati posode ali kaj podobnega in tako smo lahko še kaj skupaj počeli doma. Restavracija mi je ostala v spominu ravno zato, ker sem ravno tam vedno preizkušala nove jedi. To mi je ostalo zelo v spominu, saj sem se tako navadila jesti zelo veliko različnih jedi, ki jih drugače verjetno doma nikoli ne bi preizkusila. Ko pa smo šli seveda v restavracijo sem to, kar sem dobila na krožniku, morala pojest. Ravno, zato sem se nekako navadila na zelo veliko različnih jedi, ki obstajajo na tem svetu in za to sem seveda zelo hvaležna.

Vikende pa smo seveda preživeli vedno zunaj. Lahko smo šli kolesariti. Včasih smo šli v kakšne adrenalinske parke. Velikokrat smo seveda obiskali tudi živalski vrt. Bilo je zelo veliko različnih avantur, ki smo jih seveda počeli med vikendi, ko sem bila majhna. Kosilo je pa bilo seveda najboljši del dneva, saj smo po takem napornem dnevu bili vsi zelo lačni.