Še ena prijateljica z lepšim čelom po botoks, posegu

Še ena prijateljica se je odločila za botoks, da si spomladi čelo. Njen argument, zakaj si je to naredila, je bil, da je čelo od mami videti mlajše kakor njeno. Prav nasmehnila se, ko mi je to povedala. Je imela pa tudi tehten argument, ker sem se s tem, kar strinjala, čeprav, ji raje tega nisem potrdila. Ko se je vrnila iz botoks, terapije razlika ni bila še toliko očitna, ker naj bi trajalo nekaj dni, preden se vidi. 

Očitno prihajamo v te vode, ko bo vedno več mojih prijateljic hodilo na botoks, ker se jim že zelo poznajo leta. No, nekatera mislim, da se za takšen poseg ne bi odločala, ker se jim starost ne pozna veliko ali pa so enostavno proti temu. Tudi jaz ne vem, le bo botoks, moja prva izbira glede na vse možnosti, ki obstajajo. Verjamem, pa da je za nekatere popravke vseeno boljše to kakor pa, karkoli drugega. 

Še ena prijateljica z lepšim čelom po botoks, posegu

Če na hitro pomislim mislim, da so že tri prijateljice popravil čelo na ta način in kolikor vem s tudi vse zelo zadovoljne. Dve sem že videla z rezultati eno pa sedaj še čakam. Mislim pa, da bo tudi ona izjemno zadovoljna. Zanimivo mi je to, da sem slišala toliko kritik okoli tega posega, a vseeno poznam osebno kar nekaj oseb, ki so si to naredile. Poleg tega pa pogosto slišim od kakšne ženske, ki jo spoznam, kje, da si je tudi popravila videz s tem posegom. Tako, da sem kar malce v dvomih, kaj je res in kaj ne.

Sama zaradi govoric, ki niso pozitivne za zdaj ne razmišljam o tem, ker nisem popolnoma prepričana da je to dobro. Ampak glede na rezultate, ki jih vidim, tudi po večletni uporabi, ne vidim, da bi bilo s tem karkoli narobe. Vedno bolj razmišljala o tem, da morda botoks, ni tako napačna odločitev.