Blefaroplastika pride prav vsaki ženski po 40 letu starosti

Veliko žensk ima probleme z očmi, ko so malo starejše. Veke se lahko povesijo in to vpliva na vid. Ko se veke povesijo, pride občutka zavese čez oči. Vid se poslabša in imamo neko oviro na trepalnicah. To lahko popravimo z blefaroplastika postopek. Gre za kirurški postopek, ki pomaga ljudem z vekami in s tem tudi zboljša spet vid.

Blefaroplastika pride prav vsaki ženski po 40 letu starosti

Tudi moja mama se je srečala s tem problemom. Ni vedela kaj narediti. Veke so se ji močno in zelo hitro povesile so jo res zelo motile in ni vedela kaj bi naredila. Veke so jo ovirale pri branju, gledanju televizije in na splošno pri gledanju kamorkoli. Oči so postajale težke in težko se je fokusirala na karkoli. Ugotovila je, da obstaja blefaroplastika. Blefaroplastika je nekaj česar jo je bilo na začetku strah, ampak je vedela, da mora nekaj narediti, če se hoče rešiti problema. Botoks v tem primeru ne bi pomagal, saj so bile veke že preveč povešene, zato se je potem tudi odločila da bo izvedla ta postopek blefaroplastika. Po končanem postopku je bila seveda sprememba drastična in bila je zelo zadovoljna. Občutek je bil, kot da bi spet spregledala in bila je presrečna.

To je postopek, ki res lahko pomaga marsikateri ženski ali moškemu. Vsi radi vidimo in probamo obdržati dober vid kolikor dolgo se že da. Veke res niso dober znak za to. Vid nam slabšajo ekrani ali kaj podobnega, veke res ne bi smele biti problem, ampak žal so. Veke lahko prav tako poslabšajo vid. Tega se danes lahko rešimo z blefaroplastika postopkom in spet vidimo in se ne rabimo obremenjevati s tem, da bi izgubili vid oziroma, da bi videli zelo slabo.

Ta postopek je že marsikomu rešil slabo voljo in jih spravil v dobro. Lepo je, da vemo, da obstaja neka rešitev že za skoraj vse, moramo biti le pogumni in iti čez postopek.