Drenaža vam lahko pomaga, če se želite rešiti odvečne tekočine

Že nekaj časa opažam, da se ne počutim dobro, pred kratkim pa sem bila na eni zabavi, kjer smo tudi naredili kar nekaj slik. Bila sem šokirana, kako sem bila videti zatekla, predvsem sem to videla v obraz. Takoj sem odreagirala in rešitev je bila drenaža, saj ti pomaga pri odvajanju vode. Še sama ne vem, kaj mi je takrat bilo, vendar nekaj se je dogajalo v mojem telesu, da sem bila videti tako zatečena.

Če se tisti dan ne bi slikala, tega sploh ne bi vedela, nihče mi ni povedal, da sem videti zatečena, jaz pa tudi nisem nič opazila. Danes sem hvaležna, da so nastale tiste slike, najraje bi jih izbrisala, ker si enostavno nisem lepa, a to so slike, ki so pomagale meni pri zdravju. 

Pozanimala sem se, kako naj si pomagam, pa so mi svetovali, da obstaja paket za drenažo, ki je za odvajanje odvečne tekočine. Prav ste slišali, to obstaja. Sama tudi nisem verjela, marsikatera ženska bi to potrebovala, pa sploh ne ve, da drenaža obstaja. 

Ko sem jaz začela to jemati, vam povem, da sem se prerodila, name je vplivalo zelo dobro, na prebavila, na odvajanje odvečne tekočine, nisem bila več zatečena v obraz, moje noge niso bile več tako napete in imela sem občutek, da mi drenaža pomaga tudi pri hujšanju. Resnično pride do ponovnega ravnovesja tekočin v tkivih in to sem prav čutila. Sedaj se bom malo opazovala in ko bom videla, da spet nekaj ni v redu, bo spet prišla na vrsto drenaža, sedaj jo poznam, prej nisem vedela za to. V lekarnah imajo toliko izdelkov, ki bi nam včasih prišli še kako prav, če bi jih poznali, tako pa ne vemo za njih in jih ne uporabljamo ali ne uživamo. Sama vem, da mi je drenaža pomagala, sedaj jo poznam in ne bom več pozabila na njo.