Moje podočnjake rešuje korektor, ki jih uspešno prekriva

Že nekaj časa imam tako izrazite podočnjake, da mi jih še korektor komaj, da prekrije. Pa sem si kupila zelo kvaliteten korektor pred časom, pa vseeno ne pomaga najbolje. Res pa je tudi, da sem zelo utrujena zadnje čase, ker premalo spim in bi si morala vzeti več časa zase. Kar mi pa prav ne uspeva najbolje. Pa še tako lepi dnevi so zunaj, da bi bila najraje neprestano zunaj kakor pa notri zaprta.

Moje podočnjake rešuje korektor, ki jih uspešno prekriva

Počasi razmišljam, da bi se popoldan preselila v kakšno kavarno, ki ima lepo urejen vrt v senci in bi lahko tam delala kakšno lažje delo. Delo na svežem zraku bi mi zagotovo bolj prijalo kakor pa doma. Lahko bila tudi doma na našem vrtu, če ga ne bi okupiral en zelo velik sršen. In še prav vedno, ko pridem ven, je tam.

Danes sem morala samo v trgovino, ampak ko sem se pogledala v ogledalo, sem videla, da sem videti prav grozno s temi podočnjaki in sem se takoj namazala. Ko sem to naredila, sem videla, da je korektorčisto dober, le premalo sem ga nanesla in so se zato podočnjaki še vedno videli. Še dobro, ker sem mislila, da bo obisk trgovine zelo neprijeten. Pa je bil na srečo čisto prijeten, ker so bili moji podočnjaki lepo skriti za dobrimi ličili.

Imela sem tudi namen, da bi si vseeno kupila, kakšen boljši korektor, ker nisem čisto prepričana o tem, ki ga imam sedaj. Vseeno sem šla v drogerijo, ki je bila spotoma, da povprašam, ali imajo kaj, kar bi mi prišlo prav. Nekaj časa sem si ogledovala police z ličili, potem pa našla korektor, ki mi je pritegnil pogled. Vzela sem tester in ga poizkusila na roki. Takoj, ko sem to naredila, sem vedela, da je to korektor, ki si ga želim in ga kupila.