Mravljinci v rokah zjutraj, ko se prebudite

So vas že kdaj prebudili mravljinci v rokah in vam ta občutek ni prav nič všeč? Sama sem to že doživela in meni je to čuden občutek, ni mi prav nič prijeten, kadar se mi to zgodi ponoči, se prebudim in potem kar nekaj časa ne zaspim nazaj.

Pred nekaj časa nazaj, pa sem se pošteno ustrašila, ker sem se zbudila in sem imela sidrom mrtve roke, jaz sem tako zelo za paničarila, ko nisem čutila svoje roke, ta občutek je bil tako grozen, kot da se moja roka ne bo več nikoli premaknila. Ko sem jo z pomočjo druge roke premaknila, pa se je začela roka prebujati in začeli so se mravljinci, to pa so tisti mravljinci v rokah, ki sem jih bila še kako vesela. Prav smejati sem se začela, ko je moja roka spet postala funkcionalna.

Ta občutek je res nori, ko nekako zaspiš na sovji roki in se prebudiš, da je ne čutiš in potem se začnejo močni mravljinci v rokah, ko se roka prebuja. Sama po navadi nimam te težave pogosto, to je bila moja prva izkušnja in prav nič mirno nisem znala odreagirati, pošteno sem bila v skrbeh, ker je roka res delovala mrtva in mravljinci v rokah so takrat še kako dobrodošli, drugače pa jih nimam rada. 

Malo sem si šla prebrat preko spleta, zakaj se mravljinci v rokah pojavijo in kako delujejo, da sem malo več vedela o tem in da nisem več paničarila, sedaj poznam ta občutek, tudi vem, če roka zaspi, da se potem pojavijo mravljinci v rokah in da je to normalno. Sedaj sem mirna, tudi ponoči me te stvar ne prebudijo popolnoma, kar hitro potem ponoči nazaj zaspim. Dokler to ni zdravstven problem so mravljinci v rokah ponoči normalni, če se seveda pojavljajo občasno, če pa se mravljinci v rokah začnejo ponavljati vsak dan, pa je to že vprašanje za zdravnika.