Pergole so odločna zadeva za naše terase

Ko smo z družino urejali doma našo teraso smo imeli neko vizijo, za kaj bi mi uporabljali teraso. Hoteli smo, da je praktična tako poleti kot tudi pozimi in ob slabem vremenu. Želeli smo imeti neko veliko mizo, majhno kuhinjo za razne piknike in pa nek prostor za otroke, ko pridejo na obisk. Vedeli smo, da bo potrebno to vse z nečim prekriti ampak nismo hoteli preprečiti soncu, da pride do terase.

Poleti je super, če imamo tam senco, spomladi pa sonce res paše saj je še relativno hladno. Ko smo razmišljali s čim bi dejansko lahko pokrili to teraso, smo se spomnili na pergole. Pergole bi bile dejansko najboljša možna rešitev, saj so zelo prilagodljive, stabilne oziroma močne, ter imajo dolgo življenjsko dobo. Z njimi ni dosti dela, ni težkega čiščenja in so res super za to kar smo potrebovali mi. Ko smo začeli delati na terasi, smo vse relativno hitro postavili. Na koncu smo samo še kupili pergole in to postavili.

Pergole so odločna zadeva za naše terase

Terasa je bila narejena v zelo kratkem času in čez poletje smo že organizirali prvi piknik. Bilo je res super, veliko ljudi in vsi so pohvalili našo teraso in spraševali, od kje ideja za pergole. Res je bila dobra ideja te pergole samo dobro smo morali razmisliti in malo pobrskati po spletu in rešitev je bila tu. Res me zanima če bomo lahko naredili nek piknik ali kosilce zunaj enkrat jeseni. Še vseeno mislim da bo super, le malo bolj se bomo morali obleči in mislim da bo v redu. Streho načelo imamo in vreme nas ne bi smelo obremenjevati. Komaj čakam da preizkusimo tudi to in prej ali slej bomo morali organizirati še en piknik, da izkoristimo našo teraso na polno. Nimajo vse terase takšno priložnost, ravno zato se naša tako močno razlikuje od ostalih in je res super.