Premični odri so lahko zelo primerni pri gradnji hiše

Fantom pa se nekaj časa nazaj odločilo, da bova zgradila hišo. Hiše sva želela zgraditi več ali manj sama z nekaj pomoči prijateljev in družine. Želela sva seveda čim ceneje priti skozi in zato so se odločila, da se bova tega lotila sama. Vedela sva, da bo trajalo, morda malo dlje časa, a so vseeno vztrajala pri najini odločitvi. Bila sva mlada in vedela sva, da imava čas. Ko sva se zadeve lotila, so morali narediti konkretni plan, ki pa ni bilo nekaj najlažjega. Veliko stvari sva ugotovila, da nama manjka, še preden sva se lotila delati hiše. Zelo pametno je bilo, da sta se najprej odločila narediti plan in dobiti vse stvari, ki jih potrebujejo še predno se lotiva dela, saj sva vedela, da bi lahko med gradnjo prišlo do raznih težav za brez veze. Med samim planiranjem so se veliko stvari naučila. Ugotovila sva tudi, da bova rabila veliko več kot sva si predstavljala.

Med samo gradnjo. Nama je prišlo veliko stvari prav. Najbolj se spomnim, da so nam prišli prav premični odri. Premični odri so vama pomagali tako pri strehi kot tudi pri fasadi. Nismo potrebovali nobene lestve in počutili smo se bolj varno. Premični odri so nekaj, kar nam je posodil fant od moje sestre. On se načeloma ukvarja z gradnjo in za delanje fasade, tako da je imel to tudi na zalogi. Premični odri so kar naenkrat stali vse okoli naše hiše in ljudje so vsak dan pridno delali na najini hiši.

Premični odri so lahko zelo primerni pri gradnji hiše

Glede na to, da smo planirali, da se bo hiša delala res zelo dolgo, smo še relativno hitro končali. Hiša je bila zgrajena zelo hitro, a potem je bilo potrebno vse urediti v njej. Potrebno je bilo kupiti razno pohištvo in še vse ostale stvari, ki pridejo zraven. To je bilo več ali manj moje delo, saj mi je fant zaupa. Med tem delom mi je bilo najbolj všeč ravno izbiranje pohištva, saj sem lahko izbirala po svojem okusu.