Računalniški stol, kot darilo za mojo nečakinjo

Imam starejšo sestro, zato je bilo pričakovati, da bom prej teta, kot pa mama, tako se je tudi zgodilo. Sedaj je že odrasla in še vedno je moja mala, tokrat bo imela rojstni dan in kupila ji bom računalniški stol, ker sem videla, da ima v sobi navadni stol. 

Sedaj že obiskuje srednjo šolo in je zelo pridna učenka. Midve imava prelep odnos, tudi jaz sem njej super teta. Ko je bila manjša je večkrat z menoj hodila na počitnice, zelo rada je preživljala čas z menoj, za praznike, pa je vedno čakala na moje darilo, ker sem ji po navadi vedno kupila najlepše darilo. Vsi drugi so bili bolj skromni, jaz pa sem jo rada razvajala. Prav tako sem se tokrat odločila, da ji kupim računalniški stol, na katerem bo zdravo sedela.

Vedela sem, da je računalniški stol zelo težko izbrati brez nje, tako sem si vzela soboto samo za njo in ji rekla, da mora z menoj. Moram reči ,da ji tisti dan ni bilo za iti z menoj, ker ni vedela, da se gre za njo, vendar v avtu, ko sva se vozili je kmalu postala boljše volje. 

Nisem dolgo skrivala, zakaj mora z menoj, povedala sem ji, da jo peljem kupit računalniški stol, ker vem da ga nima. Bila je presrečna. Ko sva stopile v trgovino, je sama začela izbirati cenejši računalniški stol, seveda pa jaz tega nisem dovolila, želela sem dober računalniški stol in hotela sem, da ji svetuje prodajalec, kateri stol je primeren za njo. 

Po dolgem iskanju sva našle računalniški stol zanjo, ni ga hotela imeti, ko je pogledala koliko ta stol stane, jaz pa sem  se že itak odločila, da ga kupim. Kako je bil ta otrok srečen tega darila, zahvaljevala se mi je vse do doma. Da sem se odločila za računalniški stol, kot darilo je bila super odločitev.