Vsak dan za malico napitek kateremu dodam orehovo olje

Nekaj časa nazaj sem se posvetila zdravi prehrani, ker sem se počutila utrujena, brez energije in ko sem pomislila, kako se prehranjujem, mi je bilo jasno, da moram glede prehrane nekaj storiti. Takrat sem kupila orehovo olje, olivno olje, prehranske dodatke, vitamin C, vitamin D, magnezij, v glavnem ni da ni.

Nekaj časa sem bila zelo pridna, kar se prehrane tiče, potem pa sem spet zaplava v slabo prehrano. Tako je orehovo olje ostalo na polici skoraj polna steklenica. Pri pospravljanju kuhinje, pa sem ga spet videla in ker mi ga je bilo tako žal, saj ni bil poceni, sem se odločila, da ga bom pila. Nekako mi samo orehovo olje ni dišalo in ker nisem vedela, kako bi to naredila, da bi ga le uživala, sem se spomnila, da si po navadi naredim enkrat na dan zelenjavno sadni napitek in takrat bi lahko orehovo olje primešala zraven in ga ne bi niti čutila. 

Pri prvem napitku nisem vedela, ali bo spremenilo orehovo olje okus mojega napitka ali pa ne. Bila sem presenečena, ker sem dala v napitek celo žličko in ni bilo čisto nič okusa od njega. Tako sem bila zadovoljna, da bom končno uživala orehovo olje, da steklenička ne bo več samo stala na polici, ker sem se zavedala, kaka zdravo je in da ga res škoda.

Danes ga imam še čisto malo, pa ne samo to, prav dobro se počutim, pa če tudi ne gledam toliko na prehrano, vseeno pa mi ta zelenjavno sadni napitek vsak dan, ki mu dodam orehovo olje še kako pomaga. Evo pa imam zdrav napitek in ponosna sem nanj. 

Moj zdrav napitek vsebuje:

  • Špinačo, 
  • maline,
  • malo banane,
  • orehovo olje,
  • cimet.

Ne boste verjeli, a jaz se kakšnih pol ure po njemu prav dobro počutim in vem, da pripomore k mojemu boljšemu zdravju.