Za dosego svojih ciljev mi je pomagala hipnoza ter odstranila blokade

Odločila sem se, da se bom naučila nekaterih tehnik, ki obvadujejo naš um. Med drugim je bila to tudi hipnoza s katero sem si lahko pomagala pri boljši koncentraciji in učenju. Gre za skrivnostno moč, ki nam jo daje naš um. 

Najprej sem se vpisala na tečaj, kjer so nas naučili kaj je hipnoza in kakšne so tehnike. Zavedati se moramo, da vsa dogajanja vplivajo na naš um. Večina se niti ne zavedamo, kakšne misli nam vse gredo skozi možgane in vplivajo na naše življenje in na naše počutje. Potem so tu misli, ki nam sploh ne koristijo oziroma lahko negativno vplivajo na naše obnašanje. Pri tem na lahko pomaga hipnoza s katero lahko prepoznamo kakšne misli nam koristijo in kaj bi lahko iz svoje uma izpustili. Gre na naek način za programiranje našega uma. Ker smo vsi v svojem življenju doživeli tudi neprijetne dogodke, nekateri celo travmatične dogodke, nam lahko hipnoza pomaga pri odpravi teh blokad. To je naš nezavedni um, ki vpliva tudi na naše zdravje. Pogosto se zgodi, da se ne počutimo dobro, da nas vse boli in mamo akr naprej nekakšne zdravstvene težave, zdravniki pa ne odkrijejo vzroka. Lahko gre za stanje našega uma. So misli v našem umi, ki nam lahko škodijo in imajo odločilen vpliv na naše življenje. Včasih do teh misli ne moremo dostopati oziroma nam sploh ni jasno, kaj je tisto, ki nam preprečuje razvoj.

Za dosego svojih ciljev mi je pomagala hipnoza ter odstranila blokade

Delavnica, kjer sem se naučila kaj je hipnoza in kakšne so njene tehnike mi je pomagala pri razumevanju same sebe in tudi drugih. Spremenila sem svoja uničujoča vedenja in prekinila stare vzorce. Predvsem sem imela težave s stresom in nezdravimi navadami, kot je kajenje in pitje sladkih pijač. Pomebno je, da me je hipnoza naučila kako ravnati s svojim umom in s svojimi mislimi. Naučila me je kako doseči svoje cilje.